Leefstijlcoaching

Bij Focus op Leefstijl werken we aan een gezonde leefstijl als basis voor een goede balans en gezondheid. We besteden niet alleen aandacht aan gezonde voeding en voldoende beweging, maar ook aan ontspanning en een goede nachtrust.

Het is lastig om in je eentje dingen te veranderen. Meestal val je na verloop van tijd terug in oude gewoonten. Door coaching leer je je valkuilen te herkennen en te denken in oplossingen die bij JOU passen. Door keuzes te maken die passen bij je motivatie en omstandigheden zijn ze levenslang vol te houden.

Ik help je bij het doorbreken van patronen en het stellen van realistische doelen. We werken samen aan een langdurige gedragsverandering en een gezonde leefstijl!

"If you focus on results you will never change. If you focus on change you will get results!"

Jack Dixon

Focus op Leefstijl biedt individuele coaching op maat en is aangesloten bij de BLCN en BGN. Voedingsadvies en leefstijlcoaching door Focus op Leefstijl wordt geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van jouw zorgverzekering. Er zijn verschillende pakketten mogelijk zodat er altijd een past bij jouw persoonlijk doel. Een individueel pakket op maat is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Intake (60 minuten): meting, analyse voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon.

Vervolg (1 x 45 minuten): uitgebreid leefstijlplan om van start te gaan!


Intake (60 minuten): meting, analyse voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon.

Vervolg (4 x 45 minuten): krijg inzicht in jouw leefstijl en behaal jouw doel!

Extra’s:

  • Gratis activity tracker
  • 7 dagen per week Focus! app
  • 20% korting op een 10 lessen kaart Slow Sports


Intake (60 minuten): meting, analyse voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon.

Vervolg (7 x 45 minuten): bereik een langdurige gedragsverandering met een gezonde leefstijl als resultaat!

Extra’s:

  • Gratis activity tracker
  • Gratis Focus! Journal
  • Gratis Slow Sports (1x per week)
  • 7 dagen per week Focus! app

 

Wanneer geschikt?

Focus! Start: Als je eenmalig advies wilt over jouw leefstijl op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon en vervolgens zelf aan de slag gaat.

Focus! Basis: Gedurende 3 maanden krijg je duidelijk inzicht in jouw leefstijl, ook in de knelpunten. We werken aan concrete stappen om jouw doel(en) te behalen. Bijvoorbeeld: als je een paar kg gewicht wilt verliezen of juist in gewicht wilt aankomen en/of meer inspiratie wilt om makkelijk en gezond te eten en/of wilt ontdekken welke vormen van bewegen wel bij jou passen.

Focus! Uitgebreid: Gedurende 6 maanden werken we naar een langdurige gedragsverandering toe met een gezonde leefstijl als resultaat. Bijvoorbeeld: als je 5 – 10 kg gewicht wilt verliezen en/of een betere balans wilt bereiken tussen werk en privé en/of helderheid wilt krijgen over knelpunten in je leefstijlgedrag die blijven terugkomen.

Het is altijd mogelijk om je pakket te upgraden, de reeds betaalde kosten worden dan van de totaalprijs van de upgrade afgehaald. Ook is het mogelijk om losse consulten af te nemen.

Losse consulten:

  • Coachingsgesprek 45 minuten: € 65,-
  • Coachingsgesprek 60 minuten: € 80,-

Begeleiding door Focus op Leefstijl wordt altijd voorafgegaan door een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek.