Als het voor jou als een onmogelijke taak voelt om naast alle verplichtingen die je in je leven ervaart tijd vrij te maken voor gezonde voornemens. Als je dondersgoed weet hoe je gezonder moet leven, maar er steeds iets tussen lijkt te komen dat je afleidt van jouw plan. Als je keer op keer ontmoedigd raakt door de enorme wilskracht die je nodig hebt voor je ambitieuze plannen.

Ik laat je zien dat het écht anders kan en maak je bewust van de invloeden die het naleven van een gezonde leefstijl jou op dit moment nog in de weg staan. Je leert nieuwe vaardigheden waardoor je veranderingen kunt toepassen die ook op de lange termijn écht voor je werken. Ontdek hoe je goed voor jezelf leert te zorgen, zodat ook jij weer volop energie hebt!

"Ik heb een zeer goed en fijne ervaring met Janneke. Ze heeft alle tijd voor je en helpt je waar nodig.
Ze geeft de nodige handvatten die nodig zijn om je doel te bereiken."
Traject

Tijdens een traject word je je bewust van je overtuigingen, ‘moeten’ regels en gedachten die jou het naleven van een gezonde leefstijl in de weg staan. Je leert vaardigheden om stap voor stap keuzes te maken die zorgen voor een blijvende verandering.

Individuele trajecten zijn persoonlijk en worden afgestemd op jouw gewenste doel. Er zijn trajecten van 3 en 6 maanden, waarin resp. 5 en 10 gesprekken worden gepland. Je gaat daarnaast actief aan de slag met verschillende vaardigheidsoefeningen. Jouw mate van toewijding is belangrijk om blijvende verandering te bereiken. Ben je daaraan toe? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Workshops

Maandelijks geef ik workshops die je vaardigheden aanleren waardoor je veel bewuster gaat leven. Je krijgt zelf grip op je gedrag en de keuzes die je maakt. Je leert om doelen te stellen die gebaseerd zijn op je persoonlijke waarden, zodat wat je doet er ook echt toe doet. Je leert te stoppen met vechten waardoor je energie overhoudt om de dingen te doen in jouw leven die écht belangrijk zijn.

Dé Plek Eindhoven
Masterclass

Regelmatig organiseer ik een masterclass voor 6 tot 8 personen. Op deze dag staan we samen stil bij de invloeden die het naleven van een gezonde leefstijl in de weg staan. Je leert hoe je direct meer grip krijgt op gewoonten. De masterclass vindt plaats bij Energiecentrum de Volmolen in Riethoven.

VIP dag

Tijdens de VIP dag voor ambitieuze vrouwen focussen we op jouw persoonlijke situatie. Je leert hoe je een gezonde leefstijl voor je kunt laten werken en hoe je weer volop energie krijgt om je mooiste leven te leven, zowel zakelijk als privé.

Energiecentrum de Volmolen